GABLECI ZA PRSTE POLIZATI!
Radno vrijeme:
Zaprešić: od 09h do 15h Tel.: 01 3353 704
Kod rezervacija ostajemo dulje!
Nedjeljom i praznicima ne radimo!

 

KAVA

Za svaki dobar početak dana!

 

BESPLATNA DOSTAVA GABLECA

Uglavnom je to u krugu od 5 kilometara. Ukoliko je naručena veća količina nazovite nas radi dogovora. Salata uz gablec 5 kn.

 

ZA SVE PRIGODE

Prostori su pogodni za sve vrste prigoda: rođendani, domjenci, manja vjenčanja, razne proslave...

 
image_pdfimage_print

RADIMO OD 09h do 15h

Od samog početka 2007.godine, kada je otvoren BISTRO KAJ u Zagrebu, vlasnica Kristina Capar pojačala je gastronomsku ponudu u gradu orijentiranu na gablece. Bilo da tražite nešto između “sa žlicom”, roštilja ili ribe dobit ćete obilne i ukusne porcije. Stalni jelovnik je bogat i raznovrstan kao i dnevna ponuda gableca. Jela se pripremaju na domaći način i koriste se isključivo svježe namirnice. Ukus i aroma tradicionalne zagorske kuhinje pružit će vašem nepcu jedinstveno zadovoljstvo. Uz dobro jelo tu je i dostatna ponuda pića od čega izdvajamo domaća vina sa zagorskih brega. Cijene su više nego pristupačne.
U našim prostorima organiziramo manje svadbe, razne domjenke, proslave, godišnjice i slično. Naše vrijedno i ljubazno osoblje uvijek Vam je na usluzi, bilo da ste u bistrou ili telefonski naručujete hranu sa besplatnom dostavom. Na ovim stranicama objavljivat ćemo redovito dnevnu ponudu gableca tako da u svakom trenutku možete odabrati jedan od četiri ponuđena dnevna gableca.

BISTRO KAJ – Zaprešić | Gableci | Foto | Kontakt i lokacije

  • DOMAĆA KUHINJA

    ZAGORSKI ŠTRUKLI

    ZAGORSKA JUHA

    ZAGREBAČKI ODREZAK 45-50cm

 
 
Translate »